Σχετικά με εμάς

Θερμοδομή Καστοριάς

Η εταιρία μας Ζ. & Ν. ΨΩΡΑΣ – Ζ. ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ – Κ. ΖΙΑΜΟΣ ΟΕΕ με διακριτικό τίτλο ΘΕΡΜΟΔΟΜΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ιδρύθηκε το 1984 στην πόλη της Καστοριάς. Από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο της θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης μικρών και μεγάλων εγκαταστάσεων, επαγγελματικών και οικιακών χώρων.

Ιδρυτές της εταιρίας είναι ο Κώστας Ζιάμος και Ζήσης Ψώρας οι οποίοι από ηλικία 18 χρονών ξεκίνησαν να δουλεύουν ως θερμουδραυλικοί στον Νομό Καστοριας & Νομό Κοζάνης. Σύντομα οι δύο νέοι υδραυλικοί έγιναν γνωστοί για την ποιότητα στις υπηρεσίες που προσέφεραν. Στο ενεργητικό της, η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια έχει ολοκληρώσει δουλειές σε αμέτρητα σπίτια, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στον χώρο του εμπορίου. Συνεργαζόμαστε με σημαντικές Ελληνικές και ξένες εταιρίες του χώρου όπως Buderus, Kiturami, Elco, Kermi, Kraft. Εμπορευόμαστε καυστήρες, λέβητες πετρελαίου, λέβητες πέλετ, λέβητες ξύλου, θερμαντικά σώματα, ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, αφυγραντήρες, αντλίες θερμότητας, υλικά ύδρευσης – αποχέτευσης και θέρμανσης, αερόθερμα, fan coil, αντλίες και δεξαμενές.