Τρόποι Αποστολής

1. Αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα (αγορές έως 10 κιλά): Οι αποστολές δεμάτων έως 10 κιλά γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής είναι 6.00€ για τα πρώτα 2 κιλά και έπειτα προστίθεται 1.50€ ανά επιπλέον κιλό. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων στον χώρο σας είναι περίπου 1-3 μέρες.

2. Αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα για μεγάλου όγκου αντικείμενα: Αν η παραγγελία σας αποτελείται από προϊόντα μεγάλου όγκου (π.χ. θερμοσίφωνες ή λέβητες) χρησιμοποιούμε μεταφορικές εταιρίες για να σας την στείλουμε. Σ’ αυτή τη περίπτωση η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή τραπεζική κατάθεση (δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για μεγάλου όγκου προϊόντα). Σημειώστε πως πριν την επεξεργασία της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έξοδα μεταφορικών.

3. Αποστολές σε κοντινές περιοχές της Καστοριάς: Οι αποστολές μεγάλου όγκου αντικειμένων σε περιοχές έως 50 χλμ από την πόλη της Καστοριάς γίνονται δωρεάν. Για αποστολές μικρών παραγγελιών (κάτω των 10 κιλών) χρησιμοποιούμε εταιρία ταχυμεταφορών και η χρέωση είναι 6.00€ τα πρώτα 2 κιλά και 1.50€ κάθε επιπλέον κιλό (προτείνουμε σ’ αυτή την περίπτωση την αγορά από το κατάστημα μας ώστε να μη χρεωθείτε έξοδα μεταφορικών).