Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν τρεις τρόποι πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε όποιον σας βολεύει περισσότερο στις αγορές σας.

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή: Για όσους προτιμούν πληρωμή κατά την παράδοση, τα προϊόντα έρχονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος αυτή δεν προσφέρεται για μεγάλου όγκου αντικείμενα τα οποία αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες.

2. Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro, Diners, American Express, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της VivaPayments (Υπηρεσία πληρωμών, αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδας) απ’ όπου μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

3. Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση: Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού και οδηγίες σχετικά με την πληρωμή. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ως αιτιολογία τον κωδικό παραγγελίας που θα βρείτε στο email που θα λάβετε από εμάς. Μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή θα στείλουμε την παραγγελία σας.