Υπηρεσίες

Από το 1984 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον Νομό Καστοριάς και στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα:

Θέρμανση & Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ενδοδαπέδια ΘέρμανσηΈχοντας ως βασικό κίνητρο τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στον νομό μας, φροντίζουμε οι εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε να αποτελούνται από προϊόντα υψηλής ποιότητας για να αντέχουν στον χρόνο και να προσφέρουν σιγουριά και θέρμανση στους χώρους των πελατών μας.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες για να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και την εφαρμογή.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή συντήρηση μικρών και μεγάλων εγκαταστάσεων θέρμανσης κάνοντας χρήση τεχνολογιών Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, Θέρμανσης με Θερμαντικά Σώματα και fan coils. Έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας αμέτρητες εγκαταστάσεις σε σπίτια και καταστήματα σε όλο το νομό, αλλά και σε μικρούς και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α.

Ύδρευση & Αποχέτευση

ύδρευση - αποχέτευσηΔιαθέτουμε συνεργεία έμπειρων και εξειδικευμένων υδραυλικών – θερμουδραυλικών. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα υδραυλικές εγκαταστάσεις, αποχετεύσεις αλλά και τον έλεγχο και συντήρηση υπαρχόντων εγκαταστάσεων, ανακαινίσεις μπάνιων και κουζινών.