Θέρμανση & Ζεστό Νερό

Έχοντας ως βασικό κίνητρο τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία, φροντίζουμε οι λύσεις που προσφέρουμε να αποτελούνται από προϊόντα υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και να προσφέρουν σιγουριά και θέρμανση στους χώρους των πελατών μας.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή συντήρηση μικρών και μεγάλων εγκαταστάσεων θέρμανσης κάνοντας χρήση τεχνολογιών Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, Θέρμανσης με Θερμαντικά Σώματα και Fan Coils. Έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας αμέτρητες εγκαταστάσεις σε σπίτια και καταστήματα σε όλο το νομό, αλλά και σε μικρούς και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.α.

Ζητήστε Ενημέρωση
endodapedia thermansi

Ύδρευση & Αποχεύτευση

Διαθέτουμε συνεργεία έμπειρων και εξειδικευμένων υδραυλικών – θερμουδραυλικών. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα υδραυλικές εγκαταστάσεις, αποχετεύσεις αλλά και τον έλεγχο και συντήρηση υπαρχόντων εγκαταστάσεων, ανακαινίσεις μπάνιων και κουζινών.

Από το 1984 προσφέρουμε αποδεδειγμένα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και διατηρούμε ευχαριστημένους πελάτες σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Χρησιμοποιούμε πάντα προηγμένες τεχνολογίες και οι λύσεις που προσφέρουμε ξεπερνούν πάντα τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ζητήστε Ενημέρωση
thermodomi bathroom scaled

Από το 1984, καταφέρνουμε να ξεπερνούμε τις προσδοκίες των πελατών μας!

Διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις τεχνικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και πιστεύουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα!